Valmentaja

Life coach ja valmentaja

Life coaching luo – tai valmennukseen – voi hakeutua kun miettii tulevaisuutta, taloutta, ihmissuhteita, uraa, unelmia, omakuvaa, jännitystä, terveyttä ja hyvinvointia, sekä paljon muuta. Coaching ei ole terapiaa tai neuvontaa, mutta voi olla hyvin terapeuttista ja opettavaa. Valmennuksessa lähtökohtana on, että sinä olet oman elämäsi asiantuntija, ja valmentaja vain auttaa sinua löytämään todellisen potentiaalisi sekä sisäisen viisautesi.

Minun erikoisuuteni ovat äänivalmennus – sekä laulu että puhe – ja esiintymisvalmennus. Äänivalmennus ei koostu ainoastaan tekniikasta, vaan keskitytään siihen, miten suhtaudutaan omaan ääneen ja lähestymme ännenkäyttöä holistisesta näkökulmasta. Voit hakeutua esiintymisvalmennukseen jos olet puhuja, näyttelijä, johtoasemassa oleva henkilö, opettaja, pappi tai kuka tahansa muu, joka joskus puhuu tai laulaa ihmisten edessä. Esiintymisvalmennuksessa voimme työstää jännitystä, äänen kuuluvuutta, sanoman ilmaisemista selkeästi, uskottavuutta tai jotain muuta mitä juuri sinä tarvitset.

Voin valmentaa sinua minun vastaanotollani, etänä tai jossain paikassa joka tuntuu sinusta turvalliselta ja rauhalliselta. Jos haluatte ryhmävalmennusta niin teidän täytyy järjestää tilat, sillä pystyn vastaanotollani ottamaan vastaan maksimissan viiden hengen pienryhmiä.

Oletko kiinnostunut ja haluat lisätietoja? Voit varata 30 minuutin maksuttoman tutustumispuhelun missä lyhyesti tutustumme toisiimme ja mietimme, miten minä voisin auttaa sinua.

Äänivalmennus, jota olisin itse tarvinnut

Olet itse käyttänyt ääntäni monipuolisesti koko elämäni. Elämän haasteet toivat myös haasteita äänenkäyttöön. Äänivalmentajana tarjoan nyt sitä mitä itse olisin tarvinnut haasteiden keskellä. Minun äänivalmennuksessa keskitymme holistiseen hyvinvointiin ja miten monella eri tavalla voi vaikuttaa omaan ääneen. Aloitamme aina suhteesta omaan ääneesi. Harjoitellaan myös tekniikkaa, mutta koska kaikki vaikuttaa ääneen, lähestymme äänenkäyttöä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Lue lisää minun äänitarinastani blogikirjoituksessa "Minun äänitarinani".

Asiakaspalautteet

Rebeckasta valmentajana:

"Rebecka oli ihana tuulahdus."

"Rauhallinen, asiallinen, harkitseva suhtautuminen."

"Rebeckalla oli ihana läsnäolo ja hyvä ote valmennukseen. Hän oli hyvin ammattimainen, mutta lämmin. Hän osasi ohjata keskustelua oikeaan suuntaan, mutta kuunteli myös tarkasti mitä minulla oli sanottavana ja millä tavalla puhuin asioista. Hän myös osasi esittää kysymyksiä minulle miellyttävällä tavalla, ja tarjota erilaisia, luoviakin toimintatapoja/vaihtoehtoja haasteisiin."

"Hienosti rauhallinen ja kuunteleva ja aidosti läsnä."

"Hän osasi tarttua asioihin ja oli kannustava."

"Rebecka otti tarpeeni hyvin huomioon, ja hänen kanssaan työskenteleminen oli helppoa. Hänen olemuksensa oli hyvin lämmin ja helposti lähestyttävä, joten työskentely alkoi rullaamaan hyvin heti alusta. Hän oli myös hyvin ammattimainen."

Rebeckan valmennuksesta sanottua:

"Ihanasti sai uusia näkökulmia moneen asiaan. Motivaatiota ja etäisyyttä moneen."

"Sain valmennuksesta paljon eväitä viedä elämäni toivottuun suuntaan. Sain myös itseluottamusta valmennuksessa käymisestä, sillä valmennus selvensi monia elämäni osa-alueilla olevia haasteita puhuessani niistä, kirjoittaessani niistä tehtävien avulla ja käydessämme niitä läpi Rebeckan kanssa. Hyvää oli paljon, ja olen kokemukseen todella tyytyväinen sekä kiitollinen mahdollisuudesta osallistua valmennukseen. Suuret kiitokset!"

"Koin, että tilanteessa sai olla, ei pyritty kiireellä mihinkään, vaan oli tilaa."

Koin valmennuksen todella hyödylliseksi, ja saimme jo neljän kerran aikana käsiteltyä eri elämänalueita. Sain Rebeckalta työskentelytapaani sopivia kotitehtäviä, joista on minulle varmasti hyötyä koko loppuelämäkseni, ja voin palata näihin mikäli elämänmuutoksessa tulee mutkia matkaan.

"Itselläni löytyi oivalluksia."

"Kokemus oli hyvin mukava ja antoisa, ja menin valmennuskerroille aina mielelläni. Minulla oli jonkin verran negatiivisia ennakkoluuloja life coachingista ennen valmennukselle tulemista ja ne karsivat valmennuksen aikana."