Valmentaja

Life coach ja valmentaja

Life coaching luo – tai valmennukseen – voi hakeutua kun miettii tulevaisuutta, taloutta, ihmissuhteita, uraa, unelmia, omakuvaa, jännitystä, terveittä ja hyvinvointia, sekä paljon muuta. Coaching ei ole terapiaa tai neuvontaa, mutta voi olla hyvin terapeuttista ja opettavaa. Valmennuksessa lähtökohtana on että sinä olet oman elämäsi asiantuntijä ja valmentaja vain auttaa sinua löytämään todellinen potentiaalisi sekä sisäisen viisautesi.

Minun erikoisuuteni ovat äänivalmennus – sekä laulu että puhe – ja esiinytmisvalmennus. Minun kanssa äänivalmennuksessa keskitytään suhteeseen omaan ääneen ja lähestymme ännenkäyttöä holistisesta näkökulmasta, eikä ainoastaan tekniikkaan. Voit hakeutua esiintymisvalmennukseen jos olet puhuja, näyttelijä, opettaja, pappi tai ketä tahansa muu joka joskus puhuu tai laulaa ihmisten edessä tai johtaa ihmisiä. Esiintymisvalmennuksessa voimme työstää jännitystä, äänen kuuluvuutta, sanoman ilmaisemista selekästi, uskottavuutta tai jotain muuta mitä juuri sinä tarvitset.

Voin valmentaa sinua minun vastaanottohuoneessani, etäällä tai jossain paikassa joka tuntuu sinusta turvalliselta ja rauhalliselta. Jos haluaa ryhmävalmennusta niin teidän täytyy järjestää tiloja, sillä pystyn vastaanotollani ottamaan vastaan maksimissan viiden hengen pienryhmiä.

Oletko kiinnostunut ja haluat lisätietoja? Voit varata 30 minuutin maksuton tutustumispuhelu missa lyhyesti tutustumme toisiimme ja mietimme miten minä voisin auttaa sinua.

Äänivalmennus joka olisin itse tarvinnut

Olet itse käyttänyt ääntäni monipuolisesti koko elämäni. Elämän haasteet toivat myös haasteita äänenkäyttöön. Äänivalmentajana tarjoan nyt sitä mitä itse olisin tarvinnut haasteiden keskellä. Minun äänivalmennuksessa keskitymme holistiseen hyvinvointiin ja miten monella eri tavalla voi vaikuttaa ääneen. Aloitamme aina suhteesta omaan ääneesi. Tottakai harjoitellaan tekniikkaa, mutta koska kaikki vaikuttaa ääneen lähetymme äänenkäyttöä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Lue lisää minun äänitarinastani blogikirjoituksessa "Minun äänitarinani".

Asiakaspalautteet

Rebeckasta valmentajana:

"Rebecka oli ihana tuulahdus."

"Rauhallinen, asiallinen, harkitseva suhtautuminen."

"Rebeckalla oli ihana läsnäolo ja hyvä ote valmennukseen. Hän oli hyvin ammattimainen, mutta lämmin. Hän osasi ohjata keskustelua oikeaan suuntaan, mutta kuunteli myös tarkasti mitä minulla oli sanottavana ja millä tavalla puhuin asioista. Hän myös osasi esittää kysymyksiä minulle miellyttävällä tavalla, ja tarjota erilaisia, luoviakin toimintatapoja/vaihtoehtoja haasteisiin."

"Hienosti rauhallinen ja kuunteleva ja aidosti läsnä."

"Hän osasi tarttua asioihin ja oli kannustava."

"Rebecka otti tarpeeni hyvin huomioon, ja hänen kanssaan työskenteleminen oli helppoa. Hänen olemuksensa oli hyvin lämmin ja helposti lähestyttävä, joten työskentely alkoi rullaamaan hyvin heti alusta. Hän oli myös hyvin ammattimainen."

Sanottu valmennuksista Rebeckan kanssa:

"Ihanasti sai uusia näkökulmia moneen asiaan. Motivaatiota ja etäisyyttä moneen."

"Sain valmennuksesta paljon eväitä viedä elämäni toivottuun suuntaan. Sain myös itseluottamusta valmennuksessa käymisestä, sillä valmennus selvensi monia elämäni osa-alueilla olevia haasteita puhuessani niistä, kirjoittaessani niistä tehtävien avulla ja käydessämme niitä läpi Rebeckan kanssa. Hyvää oli paljon, ja olen kokemukseen todella tyytyväinen sekä kiitollinen mahdollisuudesta osallistua valmennukseen. Suuret kiitokset!"

"Koin, että tilanteessa sai olla, ei pyritty kiireellä mihinkään, vaan oli tilaa."

Koin valmennuksen todella hyödylliseksi, ja saimme jo neljän kerran aikana käsiteltyä eri elämänalueita. Sain Rebeckalta työskentelytapaani sopivia kotitehtäviä, joista on minulle varmasti hyötyä koko loppuelämäkseni, ja voin palata näihin mikäli elämänmuutoksessa tulee mutkia matkaan.

"Itselläni löytyi oivalluksia."

"Kokemus oli hyvin mukava ja antoisa, ja menin valmennuskerroille aina mielelläni. Minulla oli jonkin verran negatiivisia ennakkoluuloja life coachingista ennen valmennukselle tulemista ja ne karsivat valmennuksen aikana."